Gränslös idioti.

DennisM gör det igen. Han skriver att Blondinbella var snyggare innan, när hon var smalare.

Blondinbella har visserligen inte varit lika sjuk som Hanna Fridén (av vad som uttrycks offentligt) men hon har skrivit mycket om hur otroligt dåligt hon mådde över sin kropp innan och att hon mår väldigt mycket bättre nu när hon har en friare inställning till mat och vikt.

Inte för att det är något fel med att vara mullig eller lite tjock – absolut inte! Men jag tycker att hon var bra mycket snyggare förr och det kan nog de flesta hålla med mig om.

Men herregud människa. Om det inte var något fel med att vara mullig eller tjock så skulle du väl kunna strunta i att skriva din åsikt om Blondinbellas utseende? Varför måste du uttrycka dig om andra människors kroppar?

Jaja, jag vet varför. För att du är en uppmärksamhetskåt slyngel som gör vad som helst för att få din statistik att öka. Eller bara för att du älskar att göra andra människor illa och sprida sjuka ideal, så kan det också vara.

Herregud, jag var också snyggare innan när jag var smalare men det spelar ingen roll. Hör här: meningen med min existens är inte att falla dig i smaken utseendemässigt. HUR I HELVETE KAN DET VARA SÅ SVÅRT ATT FATTA?

8 reaktioner till “Gränslös idioti.”

 1. Fy vad förbannad jag blir. Jag vet inte om han saknar intellekt nog att lista ut varför det är en dålig sak att berätta att människor var snyggare när de hade ätstörningar eller empati nog att bry sig, men oavsett vilket så kan han dra åt helvete.

  Och jag blir så jävla ledsen när jag tänker på hur mina nära som haft problem med ätstörningar skulle reagera på en sådan kommentar. Och jag blir så jävla ledsen över att Blondinbella ska behöva höra sånt från någon som tydligen tycker att det är viktigare att han gillar hur hennes kropp ser ut än att hon själv mår bra.

 2. Hej!

  Det finns absolut ingen anledning för människor att alls uttala sig om andras utseende. Men en sak jag som ätstörd reagerar på med ditt inlägg är att du med säkerhet säger att Blondinbella inte varit lika sjuk som Hanna Fridén. Dels kan jag inte se hur det är relevant och dels är det förödande för en ätstörd att höra. Och sedan när gäller ju smalare ju sjukare?
  Annars är jag himla glad att jag hittat din blogg! Alltid intressanta inlägg och bra skrivet!

  1. Fast jag skrev ju en parantes efteråt. Av det de båda skrivit om dessa perioder så drar jag den slutsatsen.

 3. Det kan vara ett sjukt känsligt område om man skriver sånt vid fel tillfälle. Jag har också bantat mig plågsamt smal för några år sen och tiden då jag börjar gå upp i vikt var jag extremt bräcklig, grät jämt och hade ångest. Och så pratade jag med mina vänner om hur lite jag skulle behöva äta för att gå ner till samma vikt jag var förut och de blev såklart oroliga medan en av dem snarare uttryckte lite skämtsamt att jag kanske istället dör av fetma.
  Kan ju säga att det förstörde min dag. Varje gång jag träffar henne sen dess (tre år sen) tänker jag på hur tjock hon tänker att jag är.

  Men jag är inte lika mottaglig för såna kommentarer längre, och det som är skönt är att se att BB och Fridén inte heller bryr sig längre. Men jag kan fortfarande oroa mig över de som befinner sig i samma fas jag var i: hellre ta livet av mig än att gå upp i vikt.

  Jag tror inte att dennis fattar hur allvarligt det är, och därför är han säkerligen fortfarande sjuk.

 4. Något står ju inte rätt till mellan axlarna på Dennis M i alla fall. ÄVEN om det han skriver inte skulle vara representativt för hur han tycker att man ”bör” se ut utan bara något han skriver för att få uppmärksamhet skulle det säga att något inte står rätt till hos honom – för att prioritera sitt eget ego och tigga uppmärksamhet genom att skriva som skriver, i det samhälle vi lever i (där vi vet att kroppsnojor, matångest och ätstörningar är vardag, i synnerhet i Dennis M:s målgrupp), tycker jag är ett tydligt tecken på att man saknar omdöme man definitivt borde ha utvecklat vid hans ålder. Sedan verkar det ju faktiskt vara så att det han skriver även beskriver vad han tycker, varför man måste beklaga honom. Dock inte ursäkta honom – att man själv har en störd syn på kroppen och maten gör det inte OK att propagera denna syn.

  1. Tillägg: Smart drag också att illustrera texten med en bild på den ”plufsiga” (hej, Dennis – notera stavningen av ”plufsig”) Blondinbella med en bild där det är totalt jävla omöjligt att se hur hon ser ut.

   Sedan överhuvudtaget detta med killar/män som kommenterar tjejers/kvinnors utseende som om den primära måttstocken för hur tjejer/kvinnor ser ut och vad de gör med sina kroppar vore om killar/män tycker att det är snyggt/fuckable eller inte. Men don’t get me started om det.

 5. Jag hatar att han tar sig friheten att kommentera hennes utseende. Jag hatar det! Varför kan hon inte få vara lycklig och nöjd i fred? Oavsett vad hon väger? Hon är ju knappast heller superfet. Hon är vacker, lycklig och precis som hon vill vara. Det är väl underbart. Det är inspirerande och imponerande.

 6. Det är så tydligt ett angrepp, det han tror sig veta skall göra ondast, det värsta en tjej kan höra är ju natuuuurligtvis att hon är tjock. Han är så pinsam och obehaglig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *