Hjälp mig sprida inlägget om StudentConsulting.

Jag har en vädjan till er bloggläsare! Jag vill ber er alla att sprida mitt inlägg om StudentConsulting så mycket ni bara kan. Sprid det på facebook, på twitter och på era egna bloggar. Det är en fråga som verkligen måste uppmärksammas, detta med att företag skrämmer före detta anställda till tystnad genom tomma hot. Jag vill påpeka att det är sällan jag ber om spridning på det här sättet och det jag ber om är inte mycket. Jag tror verkligen att det är otroligt viktigt att prata om de problem som finns på arbetsmarknaden för unga idag och sprida historier, det är så vi måste göra för att det ska uppstå någon slags organisering kring dessa frågor.

Om ni har varit med om något liknande i kontakt med arbetsköpare så ber jag er att skicka er berättelse till min mejl: arsinoe.blogg@gmail.com. Det skulle betyda mycket för mig och skulle göra det lättare att sprida det här budskapet. Kom igen nu! Detta är en otroligt viktig fråga och det gör faktiskt skillnad att man pratar om arbetsförhållanden! Det första steget för att lösa ett problem är alltid att skapa medvetenhet kring det.

Tack på förhand! Jag räknar med er nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *