Jag är inte rasist men…

En grej jag blir så trött på är folk som säger såhär: ”jag är inte rasist men….(lång jobbig utläggning om att man ska bevara det svenska)”.

Grejen är att skiter fullkomligt i huruvida du är rasist eller inte, även om din åsikt inte är rasistisk så gör inte det att jag automatiskt håller med på något sätt.

Alltså, jag vet att rasist är ett himla laddat ord så jag fattar ju varför folk håller på så, men jag tycker att det är tråkigt att så himla mycket fokus hamnar på vad man kallar sig och inte vad man faktiskt tycker.

Dessutom är det väl jävligt ovanligt att folk kallar sig rasister, man kan ju faktiskt ha väldigt rasistiska åsikter i vilket fall.

2 reaktioner till “Jag är inte rasist men…”

  1. Åh, jag vet! När folk börjar en mening just så, ”Jag är inte rasist, MEN…” så vet jag att det är dags att stänga öronen, det som kommer ut ur munnen efter det där MEN:et är ändå alltid rasistisk smörja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *