Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Jag vill aldrig sluta utvecklas.

För det mesta är jag ganska bitter över mitt liv. Jag tycker inte att jag får något gjort eller utvecklas.

Men när jag ser tillbaks på det år som har varit så har det nog varit det absolut mest utvecklande åsiktsmässigt. Jag har gått mer och mer åt vänster i mina åsikter, från att vara väldigt individualistisk till att bli alltmer feministisk och anlägga mer och mer kritik mot kapitalismen. Jag har utvecklat en förkärlek för strukturanalys och i mångt och mycket nyanserat mitt perspektiv på världen. Jag har också blivit en avsevärt mycket bättre skribent och fotograf.

Det här året har nog varit det mest utvecklande intellektuellt. Men jag är rädd för att den här utvecklingen ska avstanna, att jag inte ska förvärva fler nya insikter eller färdigheter. Man ser ju på andra människor hur de stannar i sin ideologiska utveckling och mest förvärvar färdigheter som är relaterade till deras jobb eller utbildningar. Jag vill inte ha det så, jag vill alltid nå nya insikter och nyansera min bild på världen.

Har ni nån såndär bok, blogg, film eller radioprogram som har gett er ett riktigt uppvaknande. En massa nya insikter och idéer och ställt er syn på världen på ända. Tipsa gärna i så fall.

10 kommentarer till Jag vill aldrig sluta utvecklas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv