Jag vill ha Leif!

Det finns fan bara ett alternativ till partiledarposten i socialdemokraterna och det är Leif Pagrotsky. Supermysig snubbe ju. Han eller nån av brudarna, för alla gubbar som föreslagits är bara obehagliga och just gubbar. Utom Leif.

Han är verkligen den person som jag skulle ha maxat förtroende för. Bara hans utseende inger ett sådant lugn i kropp och själ. Jag skulle rösta på socialdemokraterna varje dag! Jag skulle skicka beundrarbrev till honom. Jag skulle färga bloggen röd med en liten ros i headern.

Och det var allt jag hade att säga om partiledarvalet.

6 reaktioner till “Jag vill ha Leif!”

  1. Ohly och Pagrotsky vore ju den ultimata mys-kombinationen, till och med en bitter trasproletär som jag skulle bli alldeles varm och gosig inombords om de två farbröderna styde upp saker och ting.

    1. The dreamteam! Mysgubbarna borde köpa lite sändningstid på SVT dricka lite vin och prata politik. Inte debatt utan bara mys och smågnabb, de blå skulle inte ha en chans. En öppen brasa, brunmurriga koftor och vinsten skulle vara ett faktum (de flesta röstar ju på partiledaren och inte partiet ändå).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *