Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva.

Jag har då äntligen läst ut Ann Heberleins bok Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva. En bok jag velat läsa sedan jag såg titeln som jag tycker är helt genial.

Boken är självbiografisk och handlar om hennes självmordstankar, hennes ångest och hennes sjukdom. Den är otroligt starkt och medryckande skriven. Hon beskriver på ett ypperligt sätt den där känslan av desperation, att verkligen inte kunna se något ljus på andra sidan hur mycket man än försöker.

Det finns inte så mycket mer att säga. Läs den och älska den.

3 reaktioner till “Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva.”

  1. Jag vill också läsa den, för bara titeln sätter väldigt väl ord på hur jag ofta känner när jag har självmordstankar (notera ofta, ibland vill jag faktiskt dö). Sen var ju framsidan snygg också. Hehe.

  2. Hög igenkänningsfaktor! Sådär skrev jag flera gånger om med olika formuleringar i min dagbok när jag var 14.

  3. ahhhhh vad skönt att du skriver så! har nämligen den och inte läst den än. härom dagen tog jag fram den och tänkte börja på den, men sen tänkte jag ”orka” och la tillbaka den i hyllan. nu blev jag motiverad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *