Kenza&Tyra show.

Jag är ju då en ivrig följare av typ alla bloggar som anses keffa av olika anledningar. Jag älskar Kissie, Blondinbella, Tyra och Kenza, tycker de är så himla… lustiga liksom.

Jag tyckte Bella&Tyra show var skitkul, dels för att Bella är fett duktig och dels för att det dem tog upp verkligen intresserar mig. Men det här nya, Kenza&Tyra show verkar faktiskt dåligt, rent av. Det är ju bara ett tv-program som går ut på att dem ”spexar loss” och håller på med en massa ”crazy” aktiviteter. Det känns lite uttjatat.

Det tar tid det här, men vi har så jäkla kul!! :) Nu ska vi filma sista scenen. Ledtråd? Ett badkar och 50 påsar chips. Hahaha. I love my job!

Min gissning: De ska tävla om vem som kan äta mest chips under en given tid, för att bevisa att de är smala och snygga fast de äter onyttig mat som djur som bloggare älskar att göra. Sen kommer de kollapsa i en hög på golvet och skratta och skriva på sin blogg ”vi hade så kul, vi skrattade hela tiden, tihi”.

Gud alltså. Folk som ”skrattar hela tiden” med sina vänner. Vilken normal människa gör egentligen det kan man undra. Jag brukar typ diskutera och prata om livsfrågor med mina vänner. Inte ”skratta”.

3 reaktioner till “Kenza&Tyra show.”

  1. Tänkte på det precis häromkvällen att det är störande med fenomenet, både bland bloggare och i tv:n, att äta hur mycket och hur onyttigt som helst och ändå vara pinnsmal. Givetvis finns det många människor av det slaget men det hindrar inte mig från att känna mig typ lurad till att kunna följa deras exempel. Bloggare lägger ständigt upp foton på deras senaste eftermiddagsfika,tv-godis & tacofrossa, och ändå behåller en supersmal figur. Och i många filmer & serier är pizza det enda alternativet till middag och dom stoppar i sig muffins till frukost. Men när jag tänker att ”kan dom så kan jag” så tänker inte min vikt likadant.

  2. Jag önskar jag hade vänner att diskutera saker med, alla tycker bara att jag är ”så sjukt seriös” när jag tar upp ett ämne annat än ”Alltså han är ju sjuuuuuukt sexy”.

    Känns som att jag spammar din blogg..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *