Klidag.

Fy. Idag har jag en riktig klidag. Det är min version av fuldag, och innebär att hela min kropp kliar som bara fan. Jag känner mig som en stor hårboll.

Vad som är lite lustigt är att den här typen av dagar alltid infinner sig när jag rakat min och tvättat håret, alltså gjort saker som vanliga brudar tycker är boten mot olika typer av fuldagar. Dagen efter hårtvätt så känner jag min äckligast på jorden. Mitt hår blir så flygigt och det känns som att det finns överallt på hela min kropp. Om jag dessutom rakat benen blir det ännu värre, för då finns dte liksom inget motstånd när jag gnider dem mor varandra. Gud vad jag hatar den där ”lena” känslan.

Raka inte benen då, tycker väl nån. Nej, det skulle jag inte heller göra om det inte vore för att långt hår på benen omöjliggör bärandet på tighta byxor och strumpbyxor, vilket vore trist. Fett hår ogillar jag också, jag tycker det är fult och luktar illa. Så jag får raka benen och tvätt håret och stå ut med den fruktansvärda känslan dagen efter. Fy!

Den enda hjälpen som finns är ett riktigt svettigt träningspass utan att tvätta håret. Då går håret tillbaks till sin lagom fettiga form och jag känner mig inte som en hårboll.

Omotiverad bild på mig. Lyckligtvis är jag söt ändå =)))))).

En kommentar till “Klidag.”

  1. Har också en klidag, för jag rakade benen nyss. Och armarna. Suck, men vill man vara fin får man lida pin. 😉 Jag HATAR nämligen att vara hårig på armarna och benen, speciellt när jag ska ha typ strumpbyxor på mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *