Läget.

Kanske är det någon som undrar hur lilla jag har det. Jotack, jag har det bra. Igår pratade jag med Emanuel och drabbades av en viss hemlängtan. Annars försöker jag författa en debattartikel om ungas utforskande av sin sexualitet ur ett jämställdhetsperspektiv.

Mamman i familjen är ute på resa och kommer hem ikväll. Inatt sov jag ensam i huset. Jag brukar ju vara rädd när jag sover ensam, men jag känner mig ganska trygg här. Nu ska jag bara komma igång med franskan så blir allt bra!

Jag gick även till affären och handlade bindor. Först höll jag på att handla dessa pappersservetter istället, för jag tänkte såhär: förpackning med fräsch brud + kille på dejt bara måste vara bindor. ni vet ju hur viktigt det är för bindföretag att ständigt göra en grej av hur jävla bekväm och avslappnad man blir med det motsatta könet av deras produkt.

Affären här dock… de börjar inte med nästa kund fören man plockat av allt från bandet, så det går jättelångsamt och så blir man skitstressad.

2 reaktioner till “Läget.”

  1. I Frankrike fungerar det likadant! Och dessutom envisas alla med att betala med checkar = det tar hundra år för varje jäkla kund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *