Länktips.

  1. Denna lilla ”debatt” på Svt om den omtalade och polisanmälda överklassafarin som äger rum på solsidan som organisationen Allt åt alla har anordnat. Deltar i debatten gör en av arrangörerna, Shabane Barot, och så Aron Modig som är förbundsordförande i Kdu och som inte har bokat någon biljett på överklassafarin ty han tycker att det bara skapar en massa splittringar i samhället. Lägg märke till hans självgoda alliansflin som har står där och gör trots att han blir så otroligt jävla sågad, lägg märke till hur han är mycket noggrann med att inte säga klassklyftor utan inkomstspridning. Synd att jag inte är hemma för då hade jag bokat överklassafari åt mig själv och samtliga familjemedlemmar.
  2. Denna text i Dagens arbete om facklig kamp. Lite upplyftande.
  3. Alliansfritt Sveriges inlägg om att stockholms finansborgarråd Sten Nordin blev sur på den svartmålning som enligt honom inträffade när man sammanställde en lista över vad som sålts ut under moderaternas styre och till vilket pris i förhållande till marknadspriset. En rolig sak är att Nordin tycker att det var dubbelmoral att Socialdemokraterna klagade över utförsäljningarna utan att i sin skuggbudget använda pengarna för att köpa tillbaka det som sålts ut. Roligt med tanke på att allt sålts till sådana underpriser.
  4. Och så detta svar från Isak Gersonmitt inlägg om Marcus Birros krönika. Ett av de bästa försvaren för kristendom jag läst.

3 reaktioner till “Länktips.”

  1. 1. Han är ju heelt borta. Det är inget klassproblem att folk inte kan gå till tandläkaren… nej nej… Leendet på slutet *kräks*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *