Människor jag träffat™.

Idag lyssnade jag på partiledardebatten på Sr. Det som levererades var väl ungefär vad man hade kunnat vänta sig. Framförallt Annie Lööf var precis som jag hade väntat mig.

Hon började anförandet med att berätta om människor hon hade träffat™ på sina resor i Sverige. Om någon handikappad person som hade fått jobba på grund av någon reform som regeringen hade gjort (kan även ha varit för att han ville jobba så hemskt gärna) och hur han ofta skrattade spontant eftersom han tyckte att det var så kul att gå till sitt arbete.

Fan vad trött jag blir på folk som berättar om människor de träffat™. Gud vad bra att du träffat människor nu när du sitter på ett förtroendeuppdrag som människor har gett dig för att du ska förbättra situationen för människor! Synd bara att detta med att träffa människor inte fanns med på din agenda innan du fick detta uppdrag, och att du först nu när du kammat hem det inser att det har en relevans.

Kejrå. Annie har säkert träffat människor innan. Men gud vad det andas ”verklighetens folk”-exotism att tala om folk på det här sättet.

3 reaktioner till “Människor jag träffat™.”

  1. Haha, ja, som när Juholt pratade om den där INVANDRAR(alltid noga med prefixet)tjejen som ”fick vingar” när hon dansade. Tankesmedjan gjorde en rätt kul grej på det i somras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *