Måste få veta.

Fick denna kryptiska kommentar angående mitt inlägg om Size me:

lägg ner din blogg så slipper vi skriva om ditt inlägg.. snälla för ingen elev pallar läsa denna text så ta bort den!

Och undrar på grund av detta: är det någon skolklass som har en uppgift som inkluderar att läsa mitt inlägg om Size me. Alltså, jag kan verkligen förstå att man tycker att det suger och det är helt okej med mig, men det vore otroligt smickrande om det var så. Så tja, om någon vet, snälla berätta!

8 reaktioner till “Måste få veta.”

  1. Haha, vad kul! Hoppas! Jag var ”ungdomsreporter” på en tidning när jag gick på gymnasiet och då hade vi nåt religionstema till vilket jag skrev en informativ text om judendom/islam/kristendom (tror jag det var, typ hur de hänger ihop). Sen berättade en kompis som gick en annan linje att deras lärare använt den i undervisningen! Man blir allt lite smickrad 🙂

  2. haha, vad rart om det är nån sjundeklassare som fått en ovanlig hemuppgift av svenskläraren. Ser framför mig hur de tjuvröker bakom nån vägg och ba ”asså guuuu”

    1. Ja! Nästan lite fint om de sitter där och hatar nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *