Men bli lesbiska då!

blilesbiskIbland säger ju heterokvinnor att de önskar de vore lesbiska, och det kan en ju förstå! Det är mycket roligare att vara flata, det är mycket roligare att umgås med flator vilket en i regel får som flata och så vidare. Detta tycker vissa är jättehemskt att säga, men jag tycker det är bra. Enda problemet är att de så sällan faktiskt tar tag i saken och blir det.

Ansträng er lite! En kan inte få allting gratis här i livet. Och glöm inte:

everyFör den som vill ta tag i saken har jag skrivit lite om min process här.

2 reaktioner till “Men bli lesbiska då!”

  1. Jag kan komma att komma till skott. Känner hur det liksom gror och har för första gången, helt seriöst börjat tänka på kvinnor i mina fantasier. Plötsligt fanns de bara där. Känns som en helt och hållet naturlig del i ett feministiskt omstöpande av hela självet och livet. Kanske inte ännu är helt framme, men att tanken börjar kännas självklar ser jag som ett stort jävla framsteg och en seger eftersom det betyder mer än bara ”lägga om preferenser”. Det betyder ju nåt för mitt inre också. En dag, en dag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *