Miranda Kerr behöver nog ingen ursäkt för att visa tuttarna.

Detta är bara för roligt. Miranda Kerr (het brud, modell för victorias secret) har lagt upp en bild på när hon ammar. Folk blir arga eftersom det är ”oanständigt”. Hur en tjej som visar upp sexiga underkläder inför press och en massa människor i direktsändning kan bli oanständig för att hon matar sitt barn övergår mitt förstånd.

Kvinnor som ammar offentligt får mig att må illa. Det är bara en ursäkt för dem att få visa tuttarna. De är en skam och borde skämmas.

Äskar denna kommentar. Allvarligt talat: om Miranda Kerr skulle vilja visa brösten så skulle nog inte playboy eller likvärdigt magasin vara sena att tacka ja. Jag tror inte att Miranda Kerr behöver en ursäkt för att visa tuttarna, snarare behöver hon förklara varför hon inte gör det.

Sen tänker jag mig följande: Miranda Kerr skaffar barn, går igenom en hel graviditet, bara för att kunna visa sina bröst. Det är bara för mycket.

5 reaktioner till “Miranda Kerr behöver nog ingen ursäkt för att visa tuttarna.”

  1. Så tänkte jag också.Hon har säkert haft massor av chanser att visa dem om hon skulle velat och väldigt få skulle ha klagat då… Sen har hon ju som sagt visat delar av dem på catwalken och på en massa foton, en del av hennes jobb…

  2. den där kommentaren är ju skrattretande. jag tycker inte att mirandas bild är sexig, utan vacker. de som klagar är väl de som tror att nakenhet automatiskt är någon synonym till sex och synd.

  3. ”Det är bara en ursäkt för dem att få visa tuttarna.” haha, dör åt den kommentaren. personen har inte övervägt att bebisen kan tänkas behöva mat & att man inte har några problem med att amma offentligt eller visa det på bild? och om det nu skulle vara så att de ville visa brösten också för någon sorts uppmärksamhet så ser jag ändå inte varför man ska skämmas över det. de flesta människor vill ha uppmärksamhet på ett eller annat sätt och att försöka vinna den uppmärksamheten genom något så naturligt som bar hud ser jag inget upphetsningsvärt i. idioter.

  4. Någonting tossigare har jag knappt hört! Inte ens på 1950-talet när jag var barn ansågs det konstigt att amma barn inför offentligheten… Jag var en blyg pojke, och det generade mig lite grann, men ändå!

    Det finns otaliga bilder från medeltiden – både målningar och statyer – där Jungfru Maria ammar en helt naken liten Jesus-pojke med snopp och allt synligt. Sånt gick för sig i kyrkorna på den tiden! (Teologin bakom de bilderna var att visa att han var ”sann människa”.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *