Morgontankar.

 1. Detta är så jävla löjligt. Nu har det ”kommit fram” att Håkan Juholts särbo har åkt fast för bedrägeri. Hon har lurat företaget där hon jobbade på pengar, sen erkände hon, blev dömd och avtjänade sitt straff. Gott så. Vad detta har med Juholt att göra har jag svårt att begripa men uppenbarligen tycker vissa att de fått vatten på sin kvarn (visserligen bara galningar, men ändå). Juholt borde tydligen ha fattat att detta skulle bli en grej och informerat valberedningen. Är inte det märkligt? Varför skulle valberedningen behöva veta om vad hans särbo gjort?Jag ska fan i mig satsa på att bli partiledare bara för att i mitt tal kunna nämna alla jävla misstag jag gjort under min uppväxt. Och alla misstag min kompisar gjort. Alla som varit inlagda på psyket, alla som snattat, alla som knarkat och alla som köpt ut. Att jag har snattat och knarkat. Att jag köpt smuggelvodka. Att jag gick ett halvår extra i gymnasiet. Att jag var arbetslös under några månader. Hemska saker! Jag ska stå och snacka om det i en halvtimme. Sen: ridå och publikens jubel. För det viktigaste som partiledare är att inte ha den minsta lilla antydan till lik i garderoben.
 2. Såklart är det en Pr-expert som ska uttala sig om hur detta kan påverka allmänhetens förtroende för Juholt. Är det inte tröttsamt med all denna metarapportering? Förra valet var ju i princip ett metaval där den enda rapporteringen handlade om vilket parti som hade störst stöd osv. Jättetråkigt. Kan inte någon snälla bara prata en liten smula om politik istället? Tack!
 3. Jag måste ändra min bloggdesign. Jag är så trött på denna. Det stora typsnittet, den klottriga headern. Sen tänkte jag: men texterna kommer ju se sås korta ut med mindre text och det skulle sabba min image. Så jag kör nog vidare.

6 reaktioner till “Morgontankar.”

 1. Kan det vara så enkelt att det har med vilka man väljer att spendera sin tid med? Dömda bedragerskor kanske inte är de bästa bekanta om man siktar på att bli partipamp.
  Till skillnad från de klassiska ungdomsmisstagen och oklippbara band man har till klantiga släktingar så var ju Åsa Lindgrens brott både välplanerat och utfört i vuxen ålder.
  Jag skulle knappast lägga min röst på en person med det urusla omdömet att välja en dömd brottsling som flickvän. Nu har ju dock sossarna en lång historia av snylteri på andras pengar så Juholt såg väl detta bedrägeri som en fis i rymden.

  Hade det varit en partiledare inom Alliansen som det handlade om hade du säkert skitit ner dig av upphetsning med tanke på dina tidigare blogginlägg.

 2. Men snälla nån?

  Fattar du inte vad jag skrev i ämnet eller? Jag stod ju upp för Håkans rätt att kära ner sig i vem han vill och så får man en länk där man blir kallad för galning? Hur tydlig måste jag vara/bli för att du skall kunna läsa in rätt budskap i min text? Ursäkt kanske, eller bara plocka bort länken där jag inte känner mig hemma i sällskapet?

  Suck…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *