Nervositet.

Nu ska jag snickra ihop en fotoportfolio och känner mig plötsligt så osäker. Hur ska jag göra? Tänk om alla bilder jag tagit någonsin är ren och skär skit som ingen någonsin kommer tycka är fina? Här är i alla fall några av dem bilder jag tänkte ha med. Vad tror ni?

9 reaktioner till “Nervositet.”

    1. Okej. Kan du förklara varför? Jag vill verkligen ha seriös feedback när det gäller detta. Min ide är ju att visa upp en viss bredd, och jag ska ju praktisera så det är bara naturligt att jag inte är något proffs.

  1. personlig åsikt: skulle också bara vara intresserad av trean. Den har härliga färger och jag gillar verkligen hur bakgrunden är lite vit och suddig. De andra är rätt ”bleak”. Helt ok, men ingen wow-känsla, inget vi inte sett förr

    1. Jag håller helt klart med om att trean är den snyggaste. Jag får väl köra en ordentlig rensning och hitta de tio bästa bilderna på datorn typ.

  2. Def den på clinton, där har du fångat ett ögonblick. Den skulle funka riktigt bra med undertexter. Det var nice färger i den med fjärilen men det är lite tveksamt med blombilder överhuvudtaget i en portfolio kan jag tycka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *