Nyårslöfte.

Jag har uppdaterat väldigt dåligt på sista tiden. Det är för att jag varit väldigt väldigt trött och omotiverad. Jag har haft flera ideer, men inget som kommit hela vägen fram, för jag har liksom tröttnat på mig själv och mitt resonemang innan dess.

Jag tänker inte be om ursäkt, för jag tycker det är så lame med folk som måste ursäkta sig för att de prioriterat andra saker än sin internetdagbok. Det är dock trist för mig, personligen, eftersom jag älskar den här bloggen och den respons jag får från er som läser och kommenterar. Det är kul att det finns folk som bryr sig om just min blogg, som inte är folk i min omedelbara närhet. Ni ska veta att jag uppskattar det mycket.

Imorgon, på självaste julafton, åker jag till Prag. Jag kommer hem på nyår. Troligen kommer jag inte uppdatera under den här tiden, men det är ni väl vana vid nu. Jag kommer igen med nya tag efter nyår, det är mitt för tidiga nyårslöfte (och kanske också julklapp) till er och till mig själv. Jag älskar att skriva, att fota, att få respons, att känna att jag kanske får någon att tänka till eller ändra uppfattning, eller kanske att bli arg och jag vill så gärna orka fortsätta med det.

Tills dess: ha en god jul och ett gott nytt år.

4 reaktioner till “Nyårslöfte.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *