Och så ännu en ”slöseri med liv”-lista.

Jag tycker att ni ska läsa ”slöseri med liv”-listan som Lisa har skrivit. Den innehåll två punkter jag fann extra intressanta, nämligen Skitsnack och Prata om kärlek, gå in och läs resten av punkterna och motivationen här vettja.

Vissa reagerade på att jag angett att smörja in kroppen och ansiktet i min egen lista och menar att detta är viktigt för vissa personer med så kallad problemhy. Jag förstår absolut att man kan ha det behovet, speciellt om huden gör ont och spricker, men jag vill poängtera att vad man definierar som ”slöseri med liv” inte är menat att vara allmängiltigt utan högst personligt. Min tanke är att få folk att tänka till kring sina prioriteringar i livet. För mig är hudvård fullkomligt överflödigt eftersom jag har väldigt bra hy. Vidare så tror jag att många får mer problem med hyn av att använda för mycket och fel produkter när de egentligen inte behöver några.

Det som är en värd investering av liv för en person kan vara ovärd för en annan, det är upp till var och en. Men jag tycker att alla borde tänka över sina livsvanor regelbundet.

2 reaktioner till “Och så ännu en ”slöseri med liv”-lista.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *