Peppar med Shoreline.

Är väl inga större fel på dina självplåtningar, men på tamejfan nästan varenda ett av dem, så ser du ut som om du har sålt smöret och tappat pengarna. Rena begravningsfejan, på min ära. Rikgigt SÅ jävvla eländig är väl ändå inte tillvaron! Vad är det med dig, tösabit?

Allas vår favorit Patria (antar för övrigt att hans namn baseras på ordet ”patriarkat”, skrattade så jag grät när jag fattade grejen) tycker att jag borde vara lite gladare på min egobilder. Det kan jag för all del vara nån gång. Klart det är kul med lite skön optimism och entreprenörsanda!

Ville bara berätta att jag brukar peppa fram min emomin genom att spela shoreline innan jag fotar egobilder. Bara så ni vet att det ligger eftertanken bakom min sura min och inte bara ren slentrian.

Varsågod för info.

6 reaktioner till “Peppar med Shoreline.”

  1. 😀

    ”Patria” är även namnet på ett finsk försvarsmaterielkoncern som svenskarna kallar en av sina bilar som är alltså uppköpt därifrån. På latin betyder det ”fädernesland”. ”Galten” är ett annat svenskt stridsfordonskoncept, en terrängbil, som är upphandlat av Sydafrika. Kul va? ”Galten” är också ett fint namn! Det är en spin off från den gamla klassiska ”Suggan”. 😀

    ”Legio Patria Nostra” är ett av främlingslegionens valspråk.

    ”Eftertankens kranka blekhet” finns det också ett ordstäv som heter, för övrigt. Ha ha! 😀

    http://www.google.se/imgres?imgurl=http://www.samstudios.se/wp-content/uploads/2010/12/3-patria-amv.jpg&imgrefurl=http://www.samstudios.se/%3Fp%3D468&h=365&w=550&sz=45&tbnid=UajMdo4osmygmM:&tbnh=88&tbnw=133&prev=/images%3Fq%3DPatria&zoom=1&q=Patria&hl=sv&usg=__lBL16LuY5VZPV2sY68088mTM8Zw=&sa=X&ei=97yFTZKPF8SaOuyvrd4M&ved=0CGwQ9QEwCg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *