Porr.

Tänkte precis lägga mig i sängen och börja fylleporrsurfa när jag kom och tänka på följande: hur vanligt är det egentligen att kvinnor nyttjar porr och vilken porr nyttjar de?

Själv läser jag bara noveller eftersom jag är för rastlös för film. Jag tycker inte att det är så jävla sexigt heller.

Konsumerar ni porr(här avses alltså alla typer av sexuella skildringar). Om inte, varför? Fantiserar ni tillräckligt bra själva? Och om ni gör det, vad för porr?

14 reaktioner till “Porr.”

 1. Nej, för jag känner inte att jag har något behov av det. Jag har ett bra sexliv och om jag behöver mer krydda brukar mina fantasier i regel räcka, samt att sedan försöka leva ut dem. Plus att jag tycker att porr både på film, foto och i noveller är ganska tråkigt. Kan helt enkelt inte bli särskilt upphetsad av det. Men, när jag var yngre konsumerade jag en del porr, oftast BDSM-porr då.

 2. Jag kollar på porr lite då och då. När jag var yngre gick jag in på porrsidor ganska ofta, men nu går det ofta flera månader mellan gångerna. Det jag brukar söka upp är videoklipp där det ser ut som om kvinnan/kvinnorna njuter. Är bisexuell så jag stör mig inte så mycket på att killarna aldrig är i fokus, även om det såklart är tråkigt (har dessutom pojkvän, så det behovet är tillfredsställt).

  Jag är 100 procent öppen med att jag kollar på porr. Eller, jag säger det knappast till mina lärare eller så, men min pojkvän vet och mina närmaste vänner vet. Om någon frågar säger jag som det är. Tycker det är synd att många skäms för att konsumera porr, det är ju bara ett uttryck för ens sexualitet. Dock skulle jag gärna se att porren blev mindre stereotyp och kvinnokränkande (spelar ett dating sim-spel från och till och där pratar de hela tiden om hur kvinnor är si och män är så).

 3. Går i vågor. Efter 2 år av absolut noll porrtittande och bara förlitande på fantasin har jag börjat titta på porr igen, nu nästan på daglig basis. Film. Inte så kräsen, men det blir nog mest POV.

 4. Yes! Mest på typ redtube eller yourporn. Ibland noveller. Frekvens: 2 ggr/vecka kanske.

  Kollar på i princip all slags porr. Olika sorter är intressanta vid olika tillfällen. Men även om jag kollar på nästan alla genrer är jag ganska kräsen med exakt vilka filmer jag tittar på. Det måste vara lite snyggt inramat och/eller kännas genuint och/eller innehålla exakt de inslag som jag tänder på för tillfället. Så det kan ta ett bra tag att hitta någonting som känns värt att onanera till.

  Förut kunde jag ha ångest över sakerna jag tände på. Men nu har jag kommit till någon slags acceptans att jag tänder på vissa kinky saker och att gränserna töjs ut ju mer en företeelse normaliserats för mig, t.ex. i och med att jag tittat mycket på just det. Ibland tänker jag att den utvecklingen ska göra att jag avtrubbas inför ”vanligt” sex, men det har iaf inte hänt hittills. Riktigt-sex-frekvensen har dessutom ökat med porrtittar-frekvensen. Den totala lusten ökar, för mig iaf.

 5. Det händer rätt ofta. Om min pojkvän inte är hemma och jag vill ha en cozy time för mig själv. Haha. Även om jag har ett tillfredställande sexliv i övrigt så är det liksom min egen tid, mina egna fantasier. Skulle inte vilja vara utan det. Tänder mig väldigt mycket att titta på. Men jag önskar verkligen att det fanns mer diversity inom porren. Jag är lite av en allätare, men gillar absolut inte anal eller watergames. Inte heller dubbelmackor. Inte min smak, för hardcore. Däremot får det gärna ha BDSM-inslag eller yngre tjej-äldre kille. Kinky men inte frenetiskt in-ut eller för hårdhänt utan (låtsad) passion. Ju mer porr jag tittat på, desto mer avtrubbad blir jag, tror jag. Man märker faktiskt att man blir lite porrskadad. Jag tror till exempel att alla vackra tjejer och fokuset som är på dem i all porr har fått mig att fundera över min läggning. Jag har insett att jag tänder på kvinnor också, förmodligen. Eller så är jag bara porrförstörd. Vet inte vilket.

  Ingen vet att jag kollar på porr. Jag skäms inte inför mig själv, men jag skulle aldrig kunna säga det annat än till en nära vän. Min pojkvän vet inte om det. Det är inte direkt skambelagt, men för mig är det väldigt privat. Jag har inget behov av att dela det med någon annan än mig själv. Har alltid onanerat väldigt mycket och gillar det. Det är effektivt och skönt.

 6. Jag är periodare, det vill säga, jag använder porr som inspiration till mina fantasier. Det går ungefär 6 månader mellan porrsurfandet, men då bränner jag av hur mycket som helst på bara ett par dagar. Det mesta är dåligt och det tar tid att hitta något som är tillräckligt kinky utan att vara avtändande (enligt mina preferenser) och jag behöver hitta nya saker för varje gång, old stuff does nothing.
  Ofta har exempelvis BDSM-videor bara en av mina turnons i fokus, medan jag letar efter en kombination av tre specifika, men hittar jag något med de tre är det säkert som gatan att de också inkluderar 3-4 kinks till som jag inte attraheras av. Dessutom blir jag helt störd på alla kvinnor utan stånd, det irriterar mig gruvligt.
  Men när jag väl tittat på alla de delar i de olika filmerna som jag faktiskt gillar kan jag ta dem med mig in i sovrummet in my head och spinna vidare på dem i ungefär sex månader.

  Det är så sällan jag är med i samtal om porr så det är inte fota jag har en chans att vara öppen med det, men jag låtsas aldrig som om jag inte gör det när det kommer på tal.

 7. Jag använder mig av min fantasi i 8 av 10 fall och läser mest sexnoveller. Jag har kollat på film någon gång men jag skämdes för mycket för att det skulle funka… hela onani grejen är ju inte heller så oskämmig. (Så himla bra att du var så rak!!!) Men jag slår vad om att när jag har tröttnat på alla sexnoveller,finns så sjukt mycket dåligt!, så kommer jag gå över till film.

 8. Om nej: Ingen aning. När jag var ung tyckte jag porr va jätte intressant men… Ingen aning faktiskt. Antar att fantasin fungerar alldeles utmärkt på egen hand. Problemet är väl om man inte har någon/några man kan fantisera om… Eller om man är väldigt visuell av sig.

 9. Jag tittar aldrig på porr på nätet men däremot har jag upptäckt att serier kan vara jäkligt bra. Se till exempel Drift av Liv Strömquist och Jan Bielecki =)

 10. Jag är en periodare, och kollar då mest på hentai och amatör.
  Väldigt kräsen, och fantiserar mest med så bra scenarion att jag inbillar mig själv att jag skulle bli porrfilmsregissör i toppklass om jag hade pengar och kontakter.

 11. Ja, någon gång i veckan kanske. När jag är ensam hemma, har tråkigt och vill få något att göra typ, haha. Jag är rätt kinky, så det blir inte vanilla så att säga 😛

 12. Intressant diskussion!
  Konsumerar porr (mainstream, gratis internetporrfilm) ca en gång i veckan, alltid lesbisk porr trots att jag IRL även har sex med män. Har dock en ganska problematisk relation till porren. Samtidigt som jag (uppenbarligen) tänder på den äcklar porrindustrin mig djupt. Förstår inte hur jag kan onanera till tjejer jag aldrig skulle vilja ligga med i verkligheten, silikonfyllda, rakade, översminkade, som jag vet inte alls är lesbiska utan fejkar allt för att de vill/behöver tjäna pengar. (Nu talar jag om mainstream-porr, gjord av heteromän för andra heteromän, medveten om att det finns annat). Men det gör jag alltså, varpå en inre konflikt (à la Freuds Jag, Det och Överjag) infinner sig.
  Har alltid kunnat prata porr/sex med mina manliga heterosexuella vänner och även porrsurfat en del ihop med dem. Med mina tjejkompisar, straighta och icke-straighta, är det hela däremot tabu. Synd, kan jag tycka.

 13. Jag tittar ganska ofta på porr, (eller ja när jag inte umgås med min pojkvän).
  Jag tittar dock helst på lesbiskt porr för jag blir äcklad av allt analsex och sprut.
  Helst får det vara amatör för man blir ju inte upphetsad för fem öre av en tjej som skriker: åh yeah, fuck me hard with your big strap-on! ” och liknande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *