Riktiga svenskar slår inte invandrare.

Detta med vad ”riktiga män” gör och inte gör. Bli så trött. Kan man inte bara typ enas om att det suger att skada andra människor oavsett vilket kön offer och förövare har.

Annars tänkte jag köra igång en kampanj om att riktiga arier/svenskar inte slår mörkhyade/invandrare. Vad tror ni om det? Borde ju vara ett mycket träffsäkert argument mot det rasistiska våldet. Skulle få Breivik att vända sig i sin cell och så vidare.

2 reaktioner till “Riktiga svenskar slår inte invandrare.”

  1. jag tycker att kampanjen kan ha relevans då det ligger inom fakemacho-facket att ’fostra sin kvinna’ så att säga & att då attackera denna syn på våld som någonting manligt – ej i samhället i stort men hos somliga – är ju, ja, relevant.

    Skulle vi ta liknande kampanj vad gäller ursvenskar & invandrare skulle den snarare lyda: En riktig svensk diskriminerar inte invandrare, dvs blir vinklingen en annan då den omtalade problematiken är en annan.

  2. Ja, litet töntigt är det, om inte annat, fast om det möjligen kan få positiva konsekvenser i vissa grupper kan det kanske vara värt det. En likartad sak i samma genre var Hellénius i DN-artikeln du länkade till häromdagen: hon uppgavs vara aktuell med boken Riktiga män äter sallad, tillsammans med kocken K.C. Wallberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *