Seriösa företag.

Var ju som sagt på arbetsintervju idag.

Älskar seriösa företag. Älskar framförallt företag som gör en stor poäng av att de minsann är seriösa.

Hon som intervjuade mig spände ögonen i mig och ba: det jobbar inga barn här. Alla har hyra att betala. Jag ba: ok.

Man framförallt: i sin platsannons hade de skrivit att man fick grundlön och provisionslön. Men tydligen fick man bara provision. Men det var ”inget problem” efter ”alla” sålde. Ca 10 sekunder efter började hon snacka om en tjej som hade fått slut för att hon inte hade sålt något på typ tre månader.

Sen spände hon ögonen i mig igen och ba: men det är bara upp till dig, hur mycket du VILL sälja.

Skönt att allt bara handlar om vad jag vill i slutänden. Fint att jag är i kontroll över mitt eget liv.

7 reaktioner till “Seriösa företag.”

  1. Haha. hm. Skönt att allt är så enkelt liksom. Den där tjejen måste ju verkligen bara velat jobba gratis i tre månader då utan att sälja. Så måste det ju ha varit. Hade hon bara velat så…

    Mja, så här med tanke på ditt förra inlägg skulle jag rösta på NEJ till att sälja sig till djävulen för det där objektivet!

  2. du förresten, det skulle vara intressant att veta hur du ställer dig till den här kommentaren: ”Föresten ang. fannys inlägg: Det är just de ”bedömningarna” som gör att tjejer blir våldtagna eller inte trodda på vid våldtäkt. Att folk är så sjukt enkelsrråiga som att ”hon hade urringat/kort kjol/var full/HAR ETT KVINNOKÖN = hon vill ligga” kan jag inte förstå! ”

    1. Mitt svar är enkelt: bara för att man bedömer någon som mer trolig att vilja ligga så är ett nej ett nej. Svårare än så är det inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *