4 reaktioner till “Som om.”

  1. Hej hej. Första gången jag är inne på din blogg. Läste att du tyckte det va dumt att barn hade bikini på sig typ stötande sexuellt. Men använda bälte på bussen är bara dumt? Här snackar vi om att du har skeva åsikter? Vad tror du skadar mest? En krockad buss(alla dog för INEGN använder ju säkerhetsbälte på bussen) eller en flicka på stranden med bikini? hmm..

    1. Jag skrev väl iofs inte att det var skevt att ha säkerhetsbälte i bussen utan undrade om någon nånsin hade det, jag skulle knappast tycka att den som hade det agerade märkligt, men jag tycker att det är lustigt att det tydligen är ett ”lagkrav”. Vilken pondus lagen hade, tänker jag då.

      Fattar för övrigt inte riktigt vad du vill ha sagt här, jag skriver först ett ganska ironiskt och skämtsamt inlägg om säkerhetsbälte på bussen, sen ett seriöst om att man inte ska sexualisera barn. Du får väl dra lite egna slutsatser om seriositetsgraden på de olika inläggen liksom. Dessutom har jag fortfarande aldrig förespråkat att vara utan säkerhetsbälte på bussen, vilket du verkar tro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *