Svt debatt.

Så fort Svt debatt gå på tv brakar helvetet löst på twitter, vilket inte är så konstigt eftersom det alltid sägs helt omöjlig smörja i det programmet. Jag kollar själv inte på det sedan en tid tillbaka vilket jag är glad över, för det är fan bara skit. Ingen får tala tillräckligt länge för att något vettigt ska bli sagt och programupplägget är som gjort för att folk ska börja gräla. Personer som inte har någon kompetens alls i frågan eller ens något vettigt att säga kastas in i buren där de får slåss som vilddjur. Har det, allvarligt talat, någonsin kommit en enda vettiga slutsats ur Svt debatt?

Frågan är när Svt ska ta sitt förnuft till fånga och sluta upp med att producera den jävla skiten. Det finns inget behov av programmet, det fyller inte upp någon lucka i utbudet och det är inte efterfrågat. Andra kanaler kan gott göra likvärdig skit (och gör det redan) så kan statstelevisionen syssla med att leverera kvalitetstv som inte görs av andra aktörer. Det är orimligt att en del av Svt:s budget går till att producera den där förbannade jävla skiten.

5 reaktioner till “Svt debatt.”

  1. glömmer aldrig killen som påstod att Usama Bin Laden levde, och senare blev utslängd för att han satt och störde när andra pratade.

  2. Jag tror tyvärr att det snarast är ett ”smart” grepp av SVT för att ragga tittare. För baserat på hur många som har åsikter om skiten (där jag helt håller med dig; orka se ett program där folk bara skriker i munnen på varandra) så är det förmodligen en schysst tittarmagnet. Vilket iofs är jävligt tragiskt, lite som att kvällstidningarna har så mycket utrymme som de har.

    1. Frågan är varför svt ska ragga tittare på det sättet? Roligt och de producerar populära program, men huvudsyftet måste väl ändå vara att bidra med det marknaden inte levererar.

  3. Tycker det är äckligt att statstelevisionen producerar sådana program, som vi ska betala TV-licens för. Fritt och oberoende, jo tjena. De vill bara ha cash samt lyfta fram de accepterade åsikterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *