Tack snälla rara för uppmärksamheten.

Väldigt kul med all positiv respons jag fick på videobloggen! Jag kommer garanterat göra fler för det var ju skoj och dessutom kul att utmana mig själv lite mer än vanligt. Jag har ju redan gått över typ alla spärrar vad gäller ämnen att skriva om men att spela in sig själv pirrade i magen.

För övrigt så vill jag säga att all den respons jag fått på sista tiden verkligen har gjort det så mycket roligare att skriva. Jag känner att min kreativitet har varit på högvarv i flera veckor vilket är underbart. Jag vill väl säga tack för att ni skriver så himla mycket snällt och så mycket som får mig att tänka till, det betyder verkligen något. Jag vet att jag kan vara usel på att svara ibland men det betyder verkligen något. Så ni vet.

5 reaktioner till “Tack snälla rara för uppmärksamheten.”

  1. Usel på att svara? En av de första sakerna jag reagerade på när jag började läsa din blogg var att du svarade på väldigt många av dina kommentarer! Tycker det är så himla kul när bloggare gör det, man känner sig mer sedd och uppskattad som läsare då.

    1. Vad kul att du tycker det. Jag tänker ofta att jag svarar för dåligt men fint att det inte är allas uppfattning i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *