Tänk om Pernilla Wahlgren signerade skivor på ett varuhus hon kritiserade för att det var uk?

Först när jag läste att Bobbys hårgrejer säljs på Gekås (Ullared) och att Kenzas skor säljs på Willys så tänkte jag att det var fruktansvärt roligt att de hade blivit så ”uk” (dvs underklass). Sen så tog jag tillbaks för mig själv för jag kom på att det är otroligt töntigt att tycka att saker är sämre bara för att de säljs på lågprisvaruhus.

Vad som däremot hade varit skitkul hade varit om Mogi designade en kollektion ”kvalitets-tunikor” (tror hon ska designa kläder faktiskt) som såldes på Gekås, eller om Pernilla Wahlgren gjorde en skiva som hon sedan signerade på gekås. Fats just det, det har hon redan gjort.

En kommentar till “Tänk om Pernilla Wahlgren signerade skivor på ett varuhus hon kritiserade för att det var uk?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *