Tigger.

IMG_20130828_122401Fick nyss den angenäma nyheten att jag inte fått plats på min kurs, trots att jag kommit in på programmet (lång jävla historia, orkar inte dra hela). Alltså kommer jag att gå utan sysselsättning och inkomst i två och en halv månad (och nej, jag kan inte lösa detta genom att läsa strökurs eller liknande, redan kollat de möjligheterna). Om du någonsin funderat på att donera pengar till mig, köpa grejer av mig (t.ex. teckningar) eller ge mig skribentuppdrag är detta det gyllene tillfället! Jag klarar mig troligen ekonomiskt oavsett, men lite stöd skulle inte sitta fel så att säga.

28 reaktioner till “Tigger.”

 1. Tråkigt! För oss på SU måste vi, även om vi har kommit in på ett program, också söka till dess kurser vid varje terminsstart. Märkligt och säkerligen ett effektivt sätt att krångla till det lite extra för alla inblandade parter. Har ni där uppe kanske något liknande system?

  1. Nej, det handlar om att jag redan läst första året fristående och därmed kommit i otakt och fått fixa på annat vis, men det har skett vissa kommunikationsproblem mellan mig och universitetet.

  2. Tror det är rätt vanligt, KAU har samma iaf. Programmare har förtur på kursen så en blir inte utan om en inte missar att anmäla sig. Tycker personligen det är rätt smidigt ändå och misstänker att det fyller en administrativ funktion för uni.

  1. Eftersom det ju bara är att knalla in på första bästa arbetsplats och säga: Hej! Här kommer jag och tar ett arbete.

   1. Näää, trodde att en gick in på arbetsförmedlingen och bah ”tja vill ha ett jobb” och de bah ”ah välj här du kan börja i morgon”.

    Är det inte så?????

   1. För att jag föreslår att du skall söka jobb? Gå till tex 7-Eleven, Statoil eller McDonalds och fråga? Kanske städa tågvagnar på Uppsala C? Jag förstår inte varför det skulle vara idioti? Det är ju vad många av dina jämnåriga arbetar med.
    Föraktar du de som arbetar? I så fall är kommunismen inte din ideologi.

    1. Som du kanske känner till är ungdomsarbetslösheten väldigt hög, det är inte att bara skaffa sig ett jobb. Och ja, jag undviker helst att arbeta om det finns andra lösningar, det betyder såklart inte att jag föraktar den som är tvungen till det.

 2. Försörjningsstöd? Många som tvingas leva på det betydligt längre än två och en halv månad. Tyvärr.

  1. Som sagt kommer jag nog att fixa ihop ekonomin ändå, men har inget emot att ta emot beställningar/skrivjobb.

 3. Okej, skönt att höra! Själv har jag inget skrivjobb att erbjuda, någon av dina teckningar vore däremot fint att ha men eftersom jag själv lever på FS så skulle jag gissa att jag ej har råd med dessa. (Tecknar/målar själv och vet att värdesätta det arbete som ligger bakom).

 4. Blev så oerhört sugen på att betala för att få bjuda dig på en middag, name your price?! Nä, men gah vad jag skulle vilja träffa dig. Synd att skolan sket sig, du får kanske leva på snabbnudlar och pulverkaffe ett tag :/

 5. Nu vet jag inte hur marknaden ser ut, men kanske vore det en idé att starta nån slags feminist-tidning med dig och andra bloggare? Förvisso inget som kommer bli lönsamt under den korta tid du beskriver men kanske en bra sidoförsörjning på sikt ?

 6. Fan vad segt. Men har hört om flera som inte har kommit in på det dom sökt den här terminen. Har väl typ aldrig varit så förut

  1. Jag har ingen koll alls, i mitt fall handlar det främst om kommunikationsbrist med institutionen. Visserligen ligger felet på dem, men ändå.

   1. På vilket sätt är det deras fel? Inte för att jag inte tror att det är så men det vore intressant att veta.

    1. Du har ju uppenbarligen redan bestämt dig för hur det är så känner mig inte särskilt manad att berätta.

     1. Varför tror du att jag redan har bestämt mig när ja skriver att jag tror dig? Jag är ärligt intresserad då jag jobba på ett universitet…

 7. Nu vet jag inte om du vill det men det kanske går att göra en sen anmälan till något annat universitet exempelvis Stockholms universitet och läsa kursen där?

  Tråkigt hursomhelst

 8. Skulle lätt kunna betala en slant för nån bild liknande den du la upp på instagram senast, rätt enkelt fittmotiv med lite färg! Vad tar du för pris?

 9. Jag hade jättegärna hjälpt till men eftersom jag själv pluggar utan inkomst för tillfället (inga CSN-veckor kvar och mer studier kvar innan examen *suck*) så är det tyvärr lite knapert även här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *