Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Donera

Denna blogg drivs helt ideellt och är reklamfri. Om du uppskattar den och vill donera pengar till mig så uppskattas det mycket. Detta görs i så fall via flattr:
Flattr this

Eller via mitt bankkonto som är: (Clearing: 5215) 01 717 40 (Bank: Seb)

Swish: 0735995441

7 kommentarer till Donera

 • Sara Holmgren skriver:

  Men Fanny…
  Jag gillar din blogg för det mesta, och beundrar ditt mod och din övertygelse i det du skriver. Emellanåt drar våra åsikter åt alltför skilda håll, och jag har avföljt ett par gånger. Men sen hamnar jag ändå på bloggen, och så följer jag igen. Lite som ett beroende.:-)

  Men ge dig pengar? Nej, aldrig! Av 6 skäl:

  1. Mina pengar har jag tjänat ihop genom ”hederligt arbete”, som du så föraktar.

  2. Dessutom har jag ”gjort rätt för mig” genom att betala in en inte oansenlig andel av pengarna i skatt, så att andra som är för goda för hederligt arbete kan få försörjningsstöd och andra bidrag. (OBS! Talar ej om alla som har bidrag, endast arbetsskygga.)

  3. Om jag inte missminner mig, så anser du att donationer av enskilda till välgörenhet är fel. Och att det i stället är staten som ska besluta om och fördela bidrag/bistånd. Hänvisar dig därför till Centrala Studiestödsnämnden alternativt Socialförvaltningen.

  4. Dina kostnader för att driva bloggen är knappast speciellt stora; det finns gott om gratis-leverantörer av webbutrymme, som inte kräver att du visar reklam på bloggen.

  5. Mina pengar kommer från ett globalt företag som drivs av kapitalister, och som tjänar pengar på kapitalismen. Jag vill absolut inte plåga dig genom att pådyvla dig dessa besudlade sedlar.

  6. Om du tjänar pengar genom bloggen, ska de deklareras som inkomst och beskattas. Du måste med andra ord ge en del av dem till Reinfeldt och hans regering, och det obehaget vill inte jag göra mig skyldig till.

  Med andra ord kan du inte ta emot pengar på bloggen och samtidigt hävda att du är till 100 % trogen din politiska övertygelse. Det kanske är så att kommunismen inte är heltigenom realistisk? Det kanske är så att det krävs en mix av olika politiska idéer för att samhället ska fungera i alla situationer?

  Önskar dig lycka till i vilket fall!

  • Den rabiata orakade flat-feministen Fanny. skriver:

   Har du noterat att vi lever i ett kapitalistiskt system och att pengar är nödvändigt för överlevnad? Jag är inget undantag från detta utan behöver också pengar till mat och hyra, hur mycket jag än önskar att det inte var så. När pengasystemet är avskaffat tar jag gladeligen bort denna donationsflik, men tills dess så får jag gärna in pengar då det hjälper mig att överleva. Om du sedan inte vill donera kan du väl strunta i det, jag tvingar såklart ingen, men att tro att jag skulle kunna ta avstånd från det system jag lever i är ganska korkat.

  • Ahmen fy fan vad dryg du är!!!!! Det är tamejfan ofattbart.

   Jag kommer i alla fall gladeligen donera till Fanny, för utan henne skulle jag fan famla i blindo i patriarkal jävla sörja.

 • klemperer85 skriver:

  Jag börjar att läsa bloggen gärna, och om jag hade lite mer pengar i framtiden kommer jag att donera. Det finns många bra politiska bloggar, och som jag, t.ex., betalar för en bra tidning liksom counterpunch.org eller köpar boken av feminister, kommunister och så vidare – varför skulle jag inte donera för en verkligen bra vänster blogg?
  Ett annat exempel: jag spelar musik, och många ge oss ”free vst-plugins” och frågar om vi kan donera lite. Självklart! Utan instrumenter eller effekter är pc-musik nu omöjligt. En vän och jag drömmar av börja med en ”vänster institut” i framtiden (vi skulle berätta där, med många andra, vad vi gör nu ”on the street”, till exempel – en plats för vänster ”forskare”^^, att skriva böcker, spela musik osv.). Om det ska inte bli en dröm bara – så behövde vi pengar för det, självklart… Det är frivillig att donera, så är det bra… Ibland tänker jag att det finns så mycket många höger/liberaler webbsidan, det är viktig att vi hade mer bra vänster webbsidan. Vi maste och vilja lever också :).

 • Rina skriver:

  Om en vill donera så gör man det! :) som sagt det är frivilligt, du tvingar ju ingen :) ibland när en ser, läser eller hör något bra så kan en känna att: det där var bra det vill jag stötta på något sätt:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv