Till er som känner er censurerade.

Ja, ni är troligen censurerade. Om du gått in och skrivit en kommentar med syfte att trycka ner mig, då har jag troligen tagit bort den. Jag har extremt låg toleransnivå.

Jag har kommentarsregler här. Sedan har jag ett tips; om du tänker ”den där Fanny är så dum i huvudet nu ska jag allt sätta dit hen” så behöver du inte ens bry dig om att kommentera. Jag märker det där, oavsett hur ”fina” ord du använder eller hur bra du själv tycker att din så kallade argumentation är.

Jag vill också påpeka att detta är en blogg, ingen jävla domstol. Nej, jag är inte ”rättvis” i min bedömning av kommentarer, inte alls faktiskt. Om du tycker att det är så jävla deppigt att inte få spy ur dig din galla just precis här så föreslår jag att du så att säga skaffar dig en annan hobby.

6 reaktioner till “Till er som känner er censurerade.”

  1. Jag ääälskar att slippa läsa trista du-har-fel-feminismen-är-en-lögn-etc-kommentarer i kommentarsfälten. Tycker om att få läsa andras erfarenheter och reflektioner kring ämnen du tar upp utan att folk som blivit provocerade tar upp utrymme och för tillbaka allt till ruta ett.

  2. Jag blir så himla sugen på att läsa alla dessa kommentarer. Skulle det kunna gå att få ett inlägg med print screens på några höjdare? Ser det som något i stil med feministfitta.

  3. Du gör helt rätt i att censurera tycker jag. Kan en inte diskutera utan att slänga in personangrepp och förminskande attityder bör en bli censurerad precis överallt enligt mig. Jag tycker bara att det är synd att du faktiskt måste se kommentarerna minst en gång innan de hamnar där de bör – i papperskorgen. Kram på dig för att du är så otroligt bra! Du är en av mina idoler <3

  4. För min del är det en lisa för själen att ditt kommentarsfält är så väl modererat – är så sjukt jävla trött på att läsa uppblåsta personers narcissistiska kommentarer om hur ”feminismen har gått för långt” och hur ”statsfeminismen indoktrinerar oss” minsann. Det är så skönt att ha en liten vrå på nätet där inte vilken ”debatt” som helst tillåts i den heliga yttrandefrihetens namn.

  5. Jag läser din blogg alldeles för sällan. Är alltid en sådan uppfriskande kalldusch att få lite klarsynthet i text när man behöver perspektiv på saker och ting.

    //Emma Hå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *