Till piratpartiet.

Jag blir stolt över att vara Piratpartist när jag läser att ni ska ta över Wikileaks nya servrar, det får dessutom hela historien med the pirate bay att se extremt mycket snyggare ut (även om jag fortfarande tror att det var extremt dumt valstrategiskt).

Nu kan ni verkligen stoltsera med att ni är ett parti som tar demokratiska grundpelare på allvar och som dessutom inte är rädda för att agera. Jag tror även att det är bra opinionsmässigt i och med att wikileaks har ett stort allmänt eller i alla fall medialt stöd. Bra jobbat!

Samtidigt är jag rädd för vad som kan hända om USA går på hårt, svensk ekonomi kan nog tyvärr bli ganska raserad. Det vore sorgligt om vi blev tvungna att lägga oss på grund av det.

2 reaktioner till “Till piratpartiet.”

  1. Tack!

    Det var ett hårt grupparbete att få till dealen med WikiLeaks, men jag är väldigt stolt över att organisationen jag är med i kan bidra till deras verksamhet.

    Det kommer dessutom mycket mer och tätare samarbeten längre fram. Assange och jag pratade i över två timmar över middagen i söndags, och det finns många ställen där vi kan ha nytta av varandra.

    USA kan inte gå på hårt, btw. EU har en större ekonomi än USA, och Sverige är del av EU. Det är dags att USA förstår konsekvenserna av det.

    Rick

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *