Tre orimliga kommentarer.

Får ju en massa kommentarer som jag inte släpper igenom, tänkte att jag skulle bjuda på några favoriter:
Bl-fqMwIIAEr-tC”Hur ska en kunna relatera till kvinnor som annat än horor eller madonnor? Om jag varken får sätta en kvinna på piedestal eller förnedra henne inför publik, hur ska jag då göra??? Svara??”. Detta är en oerhört vanlig kategori kommentarer, män som liksom inte kan fatta att de kan relatera till kvinnor som något annat än objekt till för deras skull, även kallat som människor. Detta är helt obegripligt för vissa män.

BntJKH7IQAABE84Helt korrekt ”Tyra”, att jag inte vill legitimera liberaler i deras åsikter handlar såklart om att jag vill döda dem allihop. Den här tendensen att dra helt absurda slutsatser utifrån det en skriver är vanlig. En person frågade bland annat på min ask.fm om det var så att jag tyckte pedofili, det vill säga övergrepp, var okej eftersom jag inte ville döma kvinnor som håller på med bdsm. Rimligt.

BoGIRB3CQAAltbgAtt anklaga mig för att vara ”mentalt efterblivet” måste ju anses vara ett mycket stabilt argument. Gillar den här grejen med att helt skita i att formulera något slags argument över huvud taget utan bara dra till med en så grov förolämpning som möjligt.

6 reaktioner till “Tre orimliga kommentarer.”

  1. Men du kanske får inse att alla inte håller med dig om allt? Skriver man om extremistiska ideologier så får man faktiskt förvänta sig lite motstånd..

    1. Fanny’s poäng är väl snarare att deras argument och slutsatser är helt idiotiska och orimliga, snarare än att hon invänder sig mot att de inte håller med henne.

  2. Jag är extra fundersam över den sista. Fattar personen inte riktigt vad som menas med barnfödarstrejk? Att du alltså inte har för avsikt att bli gravid. Hens anklagelse om att du inte skulle förstå ”grundläggande biologi” får det liksom att låta som att hen tror att du hade tänkt strejka mitt i en förlossning.

    Eller förstår personen ifråga inte att vi faktiskt kan styra huruvida vi blir gravida eller inte? Samt om vi fullföljer graviditeten eller inte. Kunskap om detta går absolut in under en kombination av ”grundläggande biologi” och grundläggande medicin.

    Eller är personen upprörd över biologin ur det större perspektivet om människoartens överlevnad kanske? Och tror hen i så fall att den står och faller med dig? Samt att detta skulle innebära att du inte kan undvika att offra dig på mödraskapets altare?

  3. Hahahaa, älskar dessa kommentarer med dina korta, kärnfulla svar till, brukar kolla på din twitter och skrattar högt åt dem 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *