3 reaktioner till “Ute å går lite.”

  1. Fanny! Jag måste bara skriva och berätta hur mycket jag uppskattar din blogg (försökte förgäves hitta en mailadress så jag skriver här istället). Dina inlägg är alltid välformulerade och intressanta, det är få bloggar jag följer där jag faktiskt läser allt men din är definitivt en av dem. Sluta aldrig blogga!

    Extra mycket uppskattade jag ett ganska nytt inlägg, där du talar om klasshat. I egenskap av vänsterextremist från arbetarklassen blir jag alltid lika glad när jag ser att det finns vänsterfolk i alla klasser. Jag har ofta sett tendenser som de du beskriver, bland människor inom vänsterrörelsen. Jag tror att det bottnar i att förtrycket av under- och arbetarklassen är så pass stort att det blir svårt för oss ur dessa klasser att se medel- och överklassen som annat än fiender. De har spottat på oss så mycket att vi lätt dömer människor efter deras klasstillhörighet, utan att tänka på det. Det är väldigt nedslående när kamrater tänker på det här sättet och därför vill jag tacka dig extra mycket, då du är ett bra exempel på att det inte måste vara så att över- och medelklassen är svin. Har skickat din blogg till alla mina vänstervänner och hoppas att den uppmärksammas.

    Slutligen: Otroligt snyggt foto!

    1. Tack! Vad glad jag blir när jag får sån här uppmuntran, det betyder mycket, ska du veta. Jag har ingen mejladress på bloggen eftersom jag inte vill att den ska förknippas med mitt efternamn, och har inte orkat skapa en bloggmejl ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *