Peggy i Mad Men…

Jag flippar galet på Peggy i Mad Men. Måste hon vara så bonnig? Måste hon vara en sån tönt? Måste hon vara så naiv? Måste hon vara så förbannat osexig med den där luggen?

Trist att det alltid ska vara de karaktärerna som är det minsta lilla sympatiska man hatar. Jag hatar t.ex. Serena i Gossip Girl pga att hon är en sån jävla mjukis, då tycker jag bitchiga Blair är betydligt mycket bättre.

Troligen är det för att jag hatar personer man måste ha medlidande med om man ska gilla dem, då är det mycket enklare att avvisa dem som pajasar. Vad det säger om mig som person? Gud vet.

6 reaktioner till “Peggy i Mad Men…”

  1. Jag gillar ”det man säger om andra säger man ofta om sig själv”, är det så att du är rädd att någon skulle se dig som en ”mjukis” eller ”pajas”? (Peggy är jobbig men jag stör mig mest på att hon känns så velig och personlighetslös, man kan undra om det då innebär att innerst inne är så att jag är det också, om det första jag skrev faktiskt stämmer.)

    1. I Peggys fall tror jag mest det handlar om att jag stör mig på hennes lugg. Jag tror inte att nån skulle betrakta mig som en mjukis. Kanske en pajas dock, vem vet.

      1. Haha. Är det inte värre hur de alltid klär henne väldigt osmickrande? Man kan undra hur hon ser ut till vardags… En del tv-stjärnor är ju fina när de inte är på tv, det är bara det att deras karaktärer ska vara ”fula”.

  2. Jag tycker inte att Serena är mjukare egentligen utan bara har den attityden mot andra. Liksom låtsas vara snäll och bry sig om andra men är egentligen lika ego som Blair. Det är det jag tycker så illa om, då föredrar jag de som står för att de är bitchar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *