Vad är bra?

Herregud vad jag har varit oinspirerad i mitt skrivande på sista tiden. Tänkte ba fråga: vad vill ni läsa om? Det är ju inte som att jag skulle skriva om något helt annat än jag brukar, men vad brukar väcka ert intresse mest av det jag skriver?

17 reaktioner till “Vad är bra?”

  1. Åh, det ska jag skriva. Men jag måste få lite distans till min nyss avslutade relation först. Och lite ork att formulera mig, för det är något jag vill skriva med värdighet.

    1. Jag är okej, det är egentligen inte jobbigt så iom att vi umgås mkt nu innan jag åker ändå. Det är mer tankar kring konceptet förhållande, som man ju har kunnat se en del av här.

 1. Ja så där brukar bloggare fråga, men jag tycker det är lamt. Det är ju DU som är intressant, din begåvning och ditt engagemang. Kör på bara! Ointressant blir det aldrig. By the way: förhållande är inte ett ”koncept”. Varje individ är unik, och då är förstås en relation mellan två också unik.

  1. Tvåsamhet skulle jag absolut se som ett koncept iom att det är såpass många som ägnar sig åt det. Samhället påverkar ju hur vi ordnar våra relationer, i ett annat samhälle hade vi kanske inte blivit ihop.

   Det här med att fråga om vad man ska skriva tycker jag är okej. Jag skulle aldrig skriva helt andra saker pga att ngn ville det, men vill gärna ha koll på vad folk gillar.

 2. Nej, jeg kom bare til at tænke på det, fordi jeg læste et indlæg hos Niotillfem-Sandra i går, hvor hun ganske effektivt romantiserede Irene. Bliver vanvittig af sådan noget.

 3. Jag läser gärna mer om grön ekonomi, en hållbar utveckling utan hög tillväxt tex.,
  samt kvinna/man – den eviga frågan..:)

 4. Om jag inte minns fel fick väl vi läsare ge dig förslag på rubriker på inlägg? Du kanske kan bli inspirerad om du kikar där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *