Vad tycks om designen?

842xSom ni ser har jag bytt bloggdesign. Berätta gärna vad ni tycker om den, alltså inte bara headern och så utan hur det är att navigera på sidan, så att jag kan göra de förändringar som krävs.

18 reaktioner till “Vad tycks om designen?”

 1. Det är skitsnyggt! Gillar headern och med svarta konturer kring bokstäverna så ser man vad det står. Jag önskar mig den konturen runt bokstäverna i de olika ”flikarna” också, till exempel så syns ”Feminism” väldigt dåligt nu. En annan grej apropå flikarna är att fliken om dig fortfarande heter ”flatfeministen” och inte ”rabiesfeministen”. Dessutom så är informationen om dig inte helt uppdaterad så det skulle vara roligt med en ny presentation. Utöver detta så är nog det enda jag önskar mig en länklista till bloggar du läser/vill tipsa om. Jag vill gärna hitta ännu fler läsvärda bloggar.
  Slutligen: Tack så jättemycket för din blogg! Jag lär mig alltid så otroligt mycket av att läsa det du skriver! 🙂

  1. Har försökt fixa konturer kring menytexten, men har inte gått i mitt program 🙁 Ska fixa infon osv, bara inte pallat än.

 2. jag gillar färgerna, bilderna och rubrik-grejset. men på min lånade apple-dator så är liksom de olika grejerna som förut var sidebars (alltså texten om dig, tagsen, kalendern osv) precis under headern så att en måste skrolla ner (och förbi) dem för att komma ner till inläggen. ska det vara så? texten i din header är inte heller på sidan utan över hela headern så att viss text täcker ditt ansikte. jag är ju inte data-pro så det kan ju va fel på hur jag använder det här internet med. men skillnaden är att allt har flyttat på sig sen du gjorde om och förut såg det likadant ut på denna data som på de andra jag använta för att titta på din blogg med.

  1. Ja, det blir så för mig med när jag gör fönstret mindre. Tänker att jag ska försöka fixa det.

  1. Du menar de i menyn? Har försökt lösa det mha svart rand runt texten men det går inte. Vill inte ha ngt ”streck”

  1. Tycker det är mycket lättare att läsa med ljus design, och valde att prioritera det.

 3. Lite mer färg någonstans för att hilighta viktiga delar av sidan hade inte varit fel. Kanske blått eller brunt(eller nån ram runt?) på ”Senaste inläggen”? Nu är det väldigt grått/vitt så mittenspalten hamnar lite ur fokus.

 4. Tycker att headern är fett snygg. Tycker personligen även att det är väldigt ansträngande för ögonen med allt i så ljusa färger. Om allt utom mittenspalten (eller typ bakgrunden vid var sida om alla spalterna) hade varit i någon mörkare färg hade det varit mycket mer vilsamt att vara på sidan.

 5. Mer kontraster i gemen och mörkare text hade varit supergött. Det är lite svårt att läsa den ljusgrå texten mot den vita bakgrunden.

 6. ser bra ut. jag läser dock din blogg genom en feed-läsare och är typ aldrig inne på själva bloggen.

 7. Allt ser väldigt fint ut! Kanske skulle självaste texten vara starkare så en inte behöver anstränga ögonen så mycket men hehe det är ju finjustering och så…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *