Varför kan inte jag få vara plattbystad.

Något jag sörjer med min kropp är att jag inte är lite mer plattbystad. Jag har en ganska stor byst och dessutom en bred rygg, vilket jag tycker är skitfult, det ser okvinnligt och klumpigt ut.

Jag har dock kommit över detta, det känns helt okej att ha skavanker för det har ju dem flesta, men jag sörjer att jag aldrig kommer kunna se sådär avskalat sexig ut i bara en t-shirt (stavade ti-shirt först, haha) och trosor, för t-shirts sitter alltid som tält på mig. Tight över bysten och så ett rakt fall vilket ger en viss gravidlook. Fy!

Synd, för det sexigaste jag vet är smala, raka tjejer med enkla gråa kläder. Jag vill också vara sexig.

10 reaktioner till “Varför kan inte jag få vara plattbystad.”

  1. Jag blir ledsen när jag läser detta. Tänk att du som är så klipsk och frimodig ska vara missnöjd med din kropp, precis som vilken mainstreambrutta som helst! Vet inte vad jag ska säga mer.

    1. Sorgligt nog har min utseendehets mig i ett järngrepp och har så länge haft, men jag behöver ju inte uppmuntra det. Det är väl sant.

  2. Jag håller inte riktigt med om dina ideal. 😉 Det snyggaste tycker jag är en smal tjej med kurvor! & synd att du inte är nöjd. Få är det, det är tråkigt.

  3. Kvinnor är bra mycket snyggare med kurvor! Dock så är det ju oftast ansiktet på en människa som avgör om människan är snygg eller ej, och inte kroppen, enligt mig i alla fall.

    1. Men ansiktet är ganska svårt att ändra på om man inte har miljoner kronor, så man får ju fokusera på det man kan förbättra. Jag tycker också kurvor är snyggt, men jag tycker att det är snyggt med smala människor med kurvor.

  4. Hoppar tillbaks i arkivet lite sådär som en gör ibland. Tänker att du nog inte skulle skrivit det här inlägget idag. Det är bra tror jag. Hoppas du mår bättre nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *