Vettig grej att spendera en halv miljard på.

Vad gör egentligen Leif GW Persson mer än att klaga på svenska polisen och berätta om sin gamla vänner? Nu har han gått ut i ”media” och sagt att den Svenska utredningen kring palmemordet är dålig och att mördaren kan leva mitt ibland oss. Läbbigt!

Såhär känner jag angående Palme: vem bryr sig? Nu blir säkert nån släkting till honom jätteledsen men allvarligt talat så finner jag det orimligt att polisutredningen kring mordet på honom har kunnat kosta en halv miljard och mer.

Jaja, klart det alltid prioriteras högre om en politisk kändis blir mördad men nån jävla måtta får det väl vara. Tydligen ska detta vara en av de mest kostsamma polisutredningarna i Europa. Det känns inte rimligt att det är så mycket skillnad på folk och folk, dessutom för vår mest framstående socialdemokratiska politikers skull.

4 reaktioner till “Vettig grej att spendera en halv miljard på.”

  1. Nu var ju mordet på Olof Palme inte bara ett mord på en ”kändis”, utan ett angrepp på hela rättsstaten och det öppna samhället. Snuten vet hur alla skrattar åt dem och att det inte klarats upp är givetvis djupt genant och problematiskt för hela rättsväsendet och etablissemanget i stort. De hade säkert kunnat ge en halvmiljard till för ett sketet skosnöre om det bara hade kunnat kopplas till gärningen, tror jag. 😀

  2. Jag tycker det är beklagligt att mordet inte lyckats klaras upp och jag kan tänka mig att det är viktigt för dem att lösa mordet eftersom de anser det vara ett slags hån mot politiken, rättsstaten o.s.v…. men samtidigt, hur många mord begås det inte som aldrig klaras upp? Borde man inte fokusera mer på de också? Eller bara inse att vissa fall tyvärr aldrig kommer att lösas..? Nu är jag ingen expert på kriminalteknik, utredningar etc. men det torde ju bli svårare ju längre tiden går att få fast i den verkliga mördaren. Tanken må vara lite läskig, fast själva grejen att mördaren kan leva bland mig & mina vänner skrämmer mig faktiskt inte. Det är väl mer att man kan komma undan så lätt med saker som gör det. Men jag skiter ärligt talat i om typ min moster mördade Olof Palme. Kanske skulle fråga henne varför om jag fick veta att så var fallet, men ja… jag kanske låter hemsk nu, men gud vad oberörd jag känner mig av det annars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *