Om flatkompisar.

Via UnderbaraClara hittade jag detta fantatiskt dumma blogginlägg signerat Amanda Schulman.

Hon berättar att hon äntligen skaffat sig en så kallad ”flatkompis” och att denna flatkompis minsann har berättat för henne att hon inte är en sådan som flator tänder på.

Jag tror att flatkompisen har helt rätt för jag skulle nog inte heller bli särskilt upphetsad av någon som frågade mig vad heterosexuella tänder på. Eller vad medelklassen tänder på. Eller vad rödhåriga tänder på. Om man inte tycker att det är sjukt sexigt med folk som antar att alla med en viss läggning har precis samma smak.

Bara att fråga något såndant: ”hej. Här kommer jag och frågar dig i egenskap av representant för alla homosexuella kvinnor: tänder ni på mig”. Jag blir helt matt. Och att sedan skriva ett jävla blogginlägg om det. Göra humor av hur skönt fördomsfull man är.

Kul Amanda. Verkligen skitroligt att du har så himla mycket självsistans att du förmår driva med dina sämre sidor. Synd att du framstår så jävla efterbliven på kuppen.

7 reaktioner till “Om flatkompisar.”

  1. Inte vara purken nu, någon röd tråd finns nog allt, ändå. Varför kallar du dig ”flat-feminist” förresten?

  2. Det är så störande med folk som tror att bara för att man är homo eller bi tänder på alla av samma kön som en själv. Man skulle ju knappast fråga om alla heteros tänder på alla av motsatt kön dem möter.

  3. Dessutom bidrar både Amanda (och hennes flatkompis) till stereotypen att lesbiska tjejer tvunget ska vara manlike till skillnad från Amanda – som ju var ”för ladylike” för flatorna! Är det alltså bara manliga kvinnor som lesbiska faller för? Där ser man.

  4. Fast ja, vore jag flata skulle jag nog inte tända på henne och om hon fråga skulle jag väl säga ungefär sådär så att hennes hetrohjärta inte skulle gå sönder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *