Bloggtips: another cyborgmanifesto.

En blogg som jag verkligen älskar är Another Cyborgmanifesto. Den uppdateras sällan, men när det väl händer så är det ack så kvalitativa texter som spottas fram. Som den där jag nämnde innan om Competitive Body Syndrome som är en så bra och kraftfull text om hela den här grejen med att allt som man gör ska diagnostiseras, sjukdomsförklaras och bekämpas. Eller den här vardagsbetraktelsen som beskrivs så mycket bättre än vad jag någonsin hade kunnat beskriva det själv.

Hon jobbar inom teknikbraschen och har skrivit detta inlägg om att försöka föra in ett jämställdhetstänk på mansdominerade arbetsplatser, som jag tycker är en jävligt bra genomgång om problematiken i det där med att kvinnor ständigt antas vara de som ska ansvara för hela jävla jämställdheten.

Helt enkelt en sjukt bra blogg, både till form och innehåll. Jag älskar språket och analyserna, jag älskar att man ibland nästan kan ta på den uppgivenhet  eller ilska som det skrivs med. Jag tycker att ni borde börja läsa den omgående.

2 reaktioner till “Bloggtips: another cyborgmanifesto.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *