Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Dag åtta, ett ögonblick.

Alla ögonblick jag verkligen vill berätta om är antingen olämpliga eller totalt obegripliga för gemene man. Det får jag ta när jag skriver min självbiografi, full av smaskiga bekännelser (ni får göra reklam för mig så att allmänintresset blir stort nog ;)).

Ett skönt minne jag har är mitt första telemarketingsamtal (skedde idag). Den stora ångestklumpen jag hade i min mage ville aldrig släppa och jag snackade lika snabbt som min hispiga mor. FY! Fick dock nästan igenom en sale, måste ha berott på att jag var genomgående ironisk.

4 kommentarer till Dag åtta, ett ögonblick.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv