Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Dagens antiklimax.

Egentligen är detta några dagar gammalt, men fan vad ledsen jag blev att kanal 5:s Celebrity Rehab lades ner, jag hade så himla gärna velat se Ken Ring bli av med sitt ”missbruk” i TV, det hade kunnat bli mycket fin tv-historia.

Apropå Ken Ring: detta är fan det vackraste någonsin. Han står alltså framför kungahuset och skriker att man ska ”våldta Madeleine” . Det roliga är att han sedan blir intagen och förhörd, varpå de frågar om den här texten. Han ba: ”alltså, det är en metafor”, flera gånger, men polisen vägrar fatta. Så otroligt roligt.

5 kommentarer till Dagens antiklimax.

  • undrar om jag borde uppträda på OHNEJ-dagen och uppvigla till att lyncha en n**er och sedan säga att det är en metafor. Ungefär precis exakt samma sak, fast ajuste, rasism är en dödssynd medan sexism är politiskt inkorrekt

    • Fanny skriver:

      Grejen här var ju inte att Ken var sexistisk, utan att det mottogs som ett direkt hot mot Madeleine. Om du jämför med lite helt vanlig punk, framför av typ tåström, så hittar du troligen samma sak där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv