Dagens outfit.

Koftan är Lindex, resten second hand.

Det här är ingen outfitblogg. Det märks att det inte är det mina läsare vill åt. Dessutom klär jag mig rätt boring för det mesta.

Anledningen, mina damer och herrar, till att jag har dagens outfit som ett återkommande inslag ändå, är för att det drar ner pretentionsnivån här en aning. Det påminner mig om att jag trots allt bara är en ”tjej med en blogg”. Och tro mig, det behövs ibland.

5 reaktioner till “Dagens outfit.”

  1. Det låter som en otroligt vettig och klok tanke. Att bara läsa om att du tänker så gör att jag slappnar av i axlarna. Fint!

  2. Jag gillar dagens outfit. Härligt och äkta, man behöver inte ha modeblogg for att få visa hur man ser ut. Sluta inte med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *