Dagens outfit/sköna etnovibes!

Tröjan är från lindex, resten är second hand. Tänk om man döpte sina oufits, denna skulle t.ex. kunna vara casual/sköna etnovibes (pga halsbandet då). Hatar överlag ”etnovibes”. Visst är det snyggt, men så jävla… kolonialt? Liksom: här står jag och pryder mig och försöker vara lite etno, trots att jag är vit och medelklass. Tji fick ni, alla riktiga indianer. Eller så är det bara jag som är en överanalyserande pajas.

Tänkte objektifiera mig lite här på bloggen senare idag för att få läsare, för det får man om man objektifierar sig. Frågan är då: måste man vara naken/lättklädd för att vara ett objekt, eller räcker det med att vara ”sexig”. Kan jag posera med en bok och vara ett objekt, eller är jag då för intellektuell för att vara det? Har dessvärre ingen dildo att posera med.

3 reaktioner till “Dagens outfit/sköna etnovibes!”

  1. Objekt eller ej, du är då jättesöt på nedersta bilden, nog ditt bästa självporträtt hittills tycker jag. ”Dagens outfit med bok” är en genre som Hanna Fridén lanserade, men hon slutade med den, så du får gärna fortsätta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *