Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Det är ju skitstort.

När Obama gjorde sitt uttalande om att homosexuella ska ha rätt att gifta sig så var det ett gäng som tyckte att folk överreagerade. Detta eftersom det tydligen ”bara” rörde sig om att han sa att han tyckte att det var rätt, utan att ställa några krav på delstaterna. De försökte liksom vrida det hela till att allt Obama gör överskattas och hyllas av typ ”vänstern” eller någon liknande luddig odefinierad fiende när det egentligen bara rör sig om en ”småsak” som alla människors lika rätt till giftermål oavsett sexuell läggning.

Nåja, oavsett så är det skitstort att en Amerikansk president vågar ställa sig för homoäktenskap, faktiskt. Det har aldrig skett innan. Man kan tycka att det är en småsak men det är det inte, i USA är det nämligen en otroligt stor och kontroversiell grej. Jag tycker ärligt talat att det är skitfånigt med folk som ska komma och bagatellisera det för det är fan ingen bagatell. Tycker att dessa människor ska sluta sura med omedelbar verkan.

15 kommentarer till Det är ju skitstort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv