Elva frågor igen.

Fick en till utmaning från Emma Hå. Struntar i att skriva egna frågor nu dock, det blir för mycket plus att alla redan svarat på en massa.

1. Du har två biljetter till domedagsarken. Vem väljer du att ta med dig och varför?

Men fy. Hatar sådana frågor. Jag skulle nog ta med mig min lillasyster för man kan bara inte låta en oskyldig tioåring dö.

2. Om du skulle välja mellan att gå i högklackat resten av livet eller gå utan skor, vad hade du valt?

Högklackat. Man kan ju fan inte gå utan skor på vintern.

3. Har du någon gång varit beroende av något datorspel? Vilket?

Aldrig. Jag spelar inte datorspel.

4. Finns det någon värdslig sak du alltid undrat över men som du aldrig tycks få svar på?

Undrade skitlänge över skillnaden på clementiner och satsumas men var ju ganska enkelt att ta reda på den saken faktiskt (även om jag såklart inte kan det på rak arm nu ändå, när jag tänker efter).

5. Skulle du vilja kalla dig en nörd? Vilken typ av nörd i så fall?

Jag är väl i så fall nördig på politik och feminism, men skulle inte kalla mig ”nörd”. Jag är väldigt intresserad av sådant, men tycker ”politiknörd” låter så jävla fel och töntigt. Jag är intresserad av min omvärld, helt enkelt och det är ju inte nördigt.

6. Kan du låta som något djur? Vilket?

Nej. Jag är överlag kass på att härma röster, dialekter och så vidare. Kan prata med min egen entoniga röst och inget mer utöver det.

7. Vilket var ditt favorit tv-program när du var liten?

Jag kollade sällan på tv som barn så jag hade inget som jag verkligen älskade. Jag tror nog att Noaks ö var en av mina favoriter. Det handlade om en isbjörn som hade en ö som flyttade på sig genom kraften från en vulkan (helt orimligt med tanke på att magma kommer ur jorden innersta som ön alltså saknade koppling till). På denna ö fanns massa andra utrotningshotade djur som han vill rädda undan de onda människorna. Fanns dock bara en av varje djur, utom mammutarna som det fanns typ tre av. Ett barnprogram jag verkligen hatade var Nicke och Nilla, redan som barn tyckte jag det var sjukt tröttsamt med folk som fånade sig.

8. Värnar du om traditioner eller tycker du att det är roligast med variation och nytänkande?

Jag kan väl inte säga att jag värnar traditioner men jag är inte heller en person som förnyar medvetet. Jag är egentligen ganska ointresserad av jul, midsommar och så vidare, jag tycker mest det är trevligt att träffa släkten. Men det kan jag göra annars ändå. Men det är klart att om det är en trevlig tradition så är det mysigt.

9. Beskriv din syn på alkohol.

Just nu ambivalent. Jag har druckit ganska mycket under tiden i Bryssel och blivit riktigt trött på det. Jag tycker inte om att bli väldigt packad och jag tycker inte om att vara på krogen med en massa hög musik och vara packad, det är sällan kul. Det känns också så jävla slösigt med pengar och liv att dricka ofta eftersom man kan göra andra mycket trevligare saker. Dessutom är ju alkohol faktiskt både skadligt och beroendeframkallande. Samtidigt är det skönt att vara full och det är ett socialt smörjmedel.

Jag har redan börjat dricka mycket mindre och jag tror att jag kommer dricka väldigt lite när jag börjat studera. Jag har ingen lust att hamna i kretsar där man dricker mycket när jag pluggar, dels för att jag tycker hela studentfyllakonceptet känns extremt oattraktivt men också för att jag inte vill lägga mig till med en dålig vana.

10. Hur tror du Universum är beskaffat? Är det oändligt eller inte?

Begreppet ”oändlig” är ju skitsvårt att visualisera, likaså universum. Har inte funderat så mycket på saken faktiskt, men det är väl så att universum expanderar hela tiden? Jag tänke såhär med universum att det är för svårt att greppa det så jag försöker inte ens utan är mest nöjd med att det är sjukt stort och ganska snyggt.

11. Vad brukar du laga för mat när du har ont om tid, inga pengar och är jättehungrig?

Nån linsgrej, typ linsröra eller linssoppa. Billigt och gott.

9 reaktioner till “Elva frågor igen.”

  1. På tvåan skulle jag nog seriöst vara beredd att att typ aldrig vara utomhus/använda rullstol under vintern för att slippa ha på mig högklackat varje gång jag skulle gå någonstans. Fatta att vakna mitt i natten och behöva ta på sig ett par klackskor för att kunna gå och kissa. Fast jag kanske övertolkar frågan lite.

    1. Utgick från att man fick vara utan inomhus, men kanske inte stämde.

    1. Har funderat på det men vågar ärligt talat inte riktigt. Plus att jag är slö.

  2. Eftersom jag egentligen är riktigt dålig på att läsa intressanta saker blev jag blev också nyfiken på denna entoniga röst! Kan tilläggas att jag har en själv, speciellt när en vill vara intressant (hej! nya elever!) blir rösten spänd och bråkar, men det är ju inget stort mysterium. Det är en lite fin grej att låta neutral, intalar jag mig.

    Håller med om barnprogrammen, minns programledare som sömniga generellt. Tecknat var roligare oavsett vad! Vad gäller vetenskaplig riktighet i Noaks ö hade ju mammutarna tinats upp från isblock. Tror vulkanen höll på att slockna någon gång? Undrar om man kommer komma ihåg lika mycket om serier man kollar på nu efter lika lång tid…

    1. Kommer nog ihåg det mesta av serierna jag ser i alla fall men ser inte på så överdrivet många.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *