En liten ”tävling”.

Jag vet att många älskar de här pennorna men jag kan inte hantera dem för fem öre. Därför tänkte jag skänka bort/lotta ut de nio promarkers jag har. Om fler än en person är intresserad så måste jag ju lotta ut dem osv. De är i pastellfärger och jag har använt dem, men ganska lite.

Den som är intresserad kan hojta till i kommentarsfältet. Sen vore det såklart hemskt trevligt och ett plus i kanten om ni kunde tipsa om ”tävlingen” på er blawg eller gilla inlägget på bloglovin eller så, men det är inget krav, ni kan göra det för att ni älskar mig så förbannat mycket.

14 reaktioner till “En liten ”tävling”.”

 1. Hejhopp! Jag har alldeles nyss börjat läsa din blogg and I like it! Mycket vettiga tankar om saker och ting och intressanta analyser av olika ämnen.

  En annan sak jag precis har börjat med är att rita och måla och sånt och jag VILL ha såna pennor men har inte känt mig ”värd” att köpa några eftersom a) jag är fattig och b) jag tycker inte att jag är tillräckligt bra (men visst skulle jag bli bättre med såna pennor, eller hur?). Jag har testat likande pennor förut och dom är hur bra som helst!! Här hemma har jag (läs: min pojkvän) bara i gråskala, inte så himla spännande när man vill lära sig rita kläder… Lotta ut dom till mig! 😀

 2. Anmäler ödmjukt mitt intresse att lägga vantarna på pennorna i fråga 🙂

 3. Även jag hojtar till om pennorna! Börjar en konstutbildning om fyra veckor, och eftersom jag inte kommer ta studiemedel är budgeten rätt skral. Jag älskar markers, har både copics och ett par promarkers. Tyvärr är de ju hemskt dyra, så jag har inte ens i närheten av så många som behövs för att måla något vettigt. Så ett par till skulle sitta finfint!

 4. Åh, skulle bli hemskt glad om jag blev vinnaren av pennorna! 😀
  Vore verkligen kul att faktiskt börja använda färg i mitt ritande – det har jag inte varit bra på tidigare då jag mest har använt blyerts eller kol. Men mitt tecknarintresse kan alltid bli lite ’bredare’ med lite nya verktyg och tekniker!

 5. Som en urfattig arbetslös ungdom i Norge med alldeles för mycket fritid och passionen att måla så skulle jag hemskt gärna vilja vara med i tävlingen. Mina pennor har sedan länge gått i graven och har inte råd att köpa nya. Håller mina tummar så hårt att de snart går av!

 6. Som kanske din trognaste och äldsta bloggläsare tycker jag att jag borde få lägga vantarna på pennorna! Hehe. Jag skulle behöva något som muntrar upp mig i sommar, jobbar heltid och försöker få tiden att gå på olika sätt så jag står ut med skiten. Och ett bättre sätt att koppla av på än att måla finns inte.

 7. Hej!
  Jag har blivit lite intresserad av promarkers nu och skulle gärna vilja prova dem innan jag köper på mig flera färger. Därför skulle jag gärna vara med i utlottningen om dessa pennor! 🙂

  / Rebecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *