Jag kommer älska gossips ändå.

Gossips har ju legat nere i typ två månader nu eftersom hen som skriver bloggen har varit sjuk. Nu var det typ två veckor sedan hen kom hem men det har fortfarande inte kommit upp fler inlägg. Tydligen så ska de komma senast idag.

Jag räknar med SENAST MÅNDAG  DEN 18:E (inte en dag efter det) eftersom jag  har hunnit med 40 % av mitt jobb.  Jag trodde jag skulle få klart allt på samma dag som jag kom hem men lyckades inte med det, det var mycket mer jobb än jag trodde. Men jag har gjort massa inlägg som är sparade i utkast, jag vill bara få ihop allt i rätt ordning och  få det perfekt så jag inte får klagomål , många är sura så kan inte direkt slarva, vilket är darför det blir så här när jag vill ha hela bloggen som förut. Jag har suttit vid datan non stop , förlåt om de låter som ursäkter men det är verkligen inte det… …Bloggen är ju normal från och med nästa vecka för då håller jag bara koll på det som händer NU men nu måste jag ta igen 5 veckor.

Tydligen har personen som mål att ta igen precis allt som har skett under tiden hen har varit sjuk. Hur fan orkar man ha en sådan målsättning? Det måste ju vara ett jävla heltidsjobb. Så sjukt när man inser att det verkligen är en enda människa som sitter där och pumpar ur sig allt, jag har alltid trott att det var typ fem stycken.

Jag tycker att gossips är den bästa skvallerbloggen och jag skiter fullständigt i om hen tar igen denna tid eller inte. Kan hen inte bara börja skriva som vanligt? Vem bryr sig om vad Kissie hade för sig för två månader sedan nu?

Kul att jag sitter här och skriver om skvallerbloggar men jag vill ba säga att jag kommer älska gossips oavsett bara hen är lycklig och vågar vara sig själv. Hoho.

En kommentar till “Jag kommer älska gossips ändå.”

  1. Ja, jisses. Vilket onödigt slit. Om man känner ett sådant behov av att veta vad t.ex. Kissie har för sig har man nog redan luskat ut det by now. Ingen kommer ju gå tillbaka och läsa alla gamla händelser. Poor girl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *