Fel blogg vann.

Allvarligt talat så tycker jag att det är fel att Katrin Zytomierska vann priset som årets bloggprovokatör. En provokatör, det ska väl vara någon som provocerar? Jag tycker att Lady Dahmer förtjänade priset. Katrin är ju snarare någon slag provokatörveteran, hon har provocerat som fan men nu känns hon ganska nedtonad, och det blir liksom lite fel om man vinner det priset när man har lugnat ner sig, tycker jag.

Jag tycker att man ska sluta med att bara ha röstning och ha både röstning och jury. För när det bara är röstningen som avgör så blir det alltid så att de som folk känner igen vinner, och trots att Katrin knappt provocerar alls så känner folk igen henne som provokatör. Eller ha färre kategorier. Eller satsa mer på bloggar som inte redan har vunnit eller varit nominerade. Eller åtminstone inte nominera bloggar som inte längre passar in i genren och bara är med för att de gjort det tidigare, som jag känner är fallet med Katrin.

8 reaktioner till “Fel blogg vann.”

  1. Håller med, är fett lack att inte Lady Dahmer vann! Tyckte inte ens att Katrin provocerade på ett tankeväckande sätt förut heller.

  2. I min mening har Katryn möjlighvis varit provocerande men aldrig provokatör. Att våga säga vad man tycker är ju bra men jag tycker det krävs lite mer än gapighet för att man ska kallas provokatör

  3. Håller med Talesy. Vem som helst kan vara provocerande. Det räcker att gå ut på gatan helt näck. Men provokatör är man om man har provocerande åsikter underbyggna med bra argument. Lady Dahmer borde ha vunnit. Punkt slut.

  4. Det är ju skillnad på provokation och provokation! En bra provokation leder nån vart, till debatt, tidningsrubriker, till respons inom bloggvärlden. Tycker att Lady Dahmer har lyckats bäst med att provocera!

  5. Katrins provokationer är ju ganska… 2005. Tycker nog det är intressantare att folk provocerar genom sina faktiska åsikter och sättet de uttrycker dem på, som t.ex. Lady Dahmer. Folk verkar ju tycka det är en jävla big deal att någon är feminist och skriver om genus.

    1. Men precis. Sjukt tröttsamt med folk som provocerar genom att säga t.ex. ”du är så ful”. Vad ska det tjäna till?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *