Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Fobitrenden.

7 kommentarer till Fobitrenden.

 • Veronika skriver:

  Ja, ofta används det ju lite ursäktande. Som att man ska förlåta en person som sagt elaka saker om tjockisar eller uttryckt fördomar om tjockisar eller what not, för att den personen har en fobi. Man ba: nä, du har ingen fobi; du är dum i huvudet.
  Och ÄR det verkligen en fobi, en riktig fobi, mot just tjockisar, så hade personerna behövt gå i terapi för länge sen. Detta eftersom dessa fobiker ju knappast kan röra sig utomhus utan att stöta på en eller annan tjock person.

 • Jag såg en dokumentär en gång med en person som VERKLIGEN hade fobi för överviktiga människor. Hon satt instängd i sitt hem av rädsla för att gå ut och eventuellt stöta på en tjock person. Låter himla jobbigt, ja.

  //Emma Hå

  • Hanna skriver:

   Undra om det kan ha varit Outsiders? I såna fall var det i samma avsnitt som tjejen som hade dinosaurie-fobi… Ungefär lika logiskt i min mening.

   • Den rabiata orakade flat-feministen Fanny. skriver:

    Är det det programmet där hon ska bli ”botad” i slutet och träffar två tjockisar. Så himla underhållande. Dock att fobier ej är logiska?

 • Alice skriver:

  Det låter som en väldigt, väldigt genomskinlig ursäkt för att slippa ta ansvar när man klankar ner på de som är tjocka/fattiga/något annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv