Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Folkhögskola och bildförsäljning.

image201502240004Var på en folkhögskola jag har sökt till igår och kollade på deras konstlinje!!! En av delarna i denna linje är tryck och jag är så himla taggad!!! Vore så kul att få lära sig den typen av grejer och kunna trycka upp bilder. Hoppas verkligen att jag kommer in nu för annars kommer jag ha byggt upp all denna pepp i onödan och det kommer suga.

Nåja. Just nu har jag tänkt att jag ska skaffa fram lite spexigare papper så jag kan sälja original, vet att det är flera som efterfrågat detta. Just nu ritar jag på kopiatorpapper och det känns inte okej att sälja. Tycker det känns jättekonstigt att prissätta och så vidare. Aja, det blir säkert bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv